Mikä on Gimara? What is Gimara

Tämä on Gimaran suomen kielen blogi – This is Gimara’s Finnish Language Blog

Gimara Oy on vuodesta 2015 alkaen toiminut online-kielikoulu, joka tarjoaa yksityishenkilöille joko täysin ilmaisia tai erittäin edullisia oppitunteja ja opetusvideoita viikottain Youtubessa ja Facebookissa (avoimella sivulla ja suljetussa jäsenryhmässä). Tunneista ilmoitetaan https://www.youtube.com/c/GimaraOy/community - sivulla ja sinne lähetetään aina kutsulinkki ennen oppitunteja. Youtube-oppitunneille voi tulla ilman rekisteröitymistä kuka vaan ja niitä vi katsella myös jälkikäteen. Tunnit ovat Zoomissa, Facebookissa tai Youtubessa. Täysin ilmaiset oppitunnit streamataan suoraan Youtubeen ja niihin voi osallistua Zoomissa tai Youtuben chatissa reaaliaikaisesti. Gimara tarjoaa jäsentetuja, esimerkiksi jos asiakas haluaa opiskella yki-testiin, hän valitsee Special-edun ja näkee enemmän videoita ja oman tasoisiaan oppitunteja Community-kanavalla. Yritys vastaa videoiden alla oleviin chattikysymyksiin päivittäin ja siellä ksyytäänkin usein erilaisia kielikysymyksiä.

Gimara tarjoaa myös yrityksille räätälöityjä oppitunteja. Yritys on erikoistunut suomen kielen ammattialakohtaiseen mikro-oppimiseen työpaikalla. Aloja ovat olleet mm. hoitoala, IT-ala, logistiikka, metalli, kaivosala, puhdistuspalvelu, valmennus- ja koulutusalat. Jokaisen yrityksen tarpeet kartoitetaan yksilöllisesti ja koulutus toteutetaan yrityksen toiveiden mukaan, esimerkiksi 15 minuutin mikro-oppitunnit ruokatunnilla tai pidemmät sessiot iltapäivisin työaikana ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Oppitunnit eivät ole online-koulutuksena paikkaan sidoksissa.

Yrityksellä on myös opettajainkoulutuksia ja online-kauppa, jossa on myynnissä erittäin suosittu Ykäänkö vai ykiinkö - oppikirja https://www.gimaraworld.com/fi/tuote/ykaanko-vai-ykiinko-hign-way-to-hill/, joka valmistaa yleisen kielitutkinnon puhumisen ja kirjoittamisen osakokeeseen, mutta jota voidaan käyttää myös yleisesti puhumisen harjoitteluun. Gimaran suomen kielen blogissa www.gimara.fi on suuri määrä ilmaista oppimateriaalia kielten eurooppalaisen viitekehyksen seitsemästä pääteemasta neljälle eri taitotasolle. Kaikki on vapaasti käytettävissä, kunhan mainitaan Gimara Oy tekijänä ja käytetään yrityksen logoa.

Tervetuloa harjoittelemaan Gimaran kanssa online! Welcome to practise with Gimara online!
Liity Gimaran kanavalle ja nauti eduista. Join our channel to enjoy the perks: https://www.youtube.com/c/GimaraOy/join
Internet-sivut Website www.gimaraworld.com
Seuraa meitä Follow us #teamgimara
Facebook https://www.facebook.com/teamgimara
Facebook Group https://www.facebook.com/groups/193967497997029
YouTube https://www.youtube.com/c/GiMara
Instagram https://www.instagram.com/teamgimara/
Twitter https://twitter.com/TeamGimara
Soundcloud https://soundcloud.com/gi-mara
Suomen kielen blogi. The Finnish Blog https://gimara.fi/

YOUTUBE-KANAVA - YOUTUBE CHANNEL

ILMAISIA tunteja - FREE classes in Youtube SEURAA - FOLLOW 
ja maksullisia etuja -paid perks in Youtube LIITY - JOIN

Tervetuloa Gimaran kanavan jäseneksi! Tästä linkistä voit liittyä myös mobiilisti! Welcome to the Gimara Channel! From this link, you can also join the mobile! https://www.youtube.com/c/GimaraOy/join

Gimaralla on aktiivinen Youtube-kanava, jossa tarjotaan ilmaisia palveluita ja etuja jäsenille. Gimara has an active Youtube channel offering free services and benefits and benefits of Gimara to members. Tässä videossa kerrotaan metodistamme hyvin lyhyesti. In this video we tell about the Gimara Method very shortly.

Lue lisää – read more The Gimara Method

Tässä on esimerkki Gimaran englannin tunneista. Tällä hetkellä emme tarjoa englantia, mutta on mahdollista, että tarjoamme sitä ja myös muita kieliä tulevaisuudessa. Here is an example of Gimara English lessons. We do not currently offer English, but we may provide it and other languages in the future.

Gimaran kansainväliset nettisivut – International Web Pages of Gimara
www.gimaraworld.com

Muut linkit – Other links
Gimara Youtube
Gimara World
Gimara Finnish Blog
Gimara Facebook
Gimara Forum at Facebook
Gimara Instagram
Gimara Vk.com
Gimara LinkedIn
Gimara Twitter
Gimara Podcast

Gimara English blog
Gimara Chinese Blog
Gimara Russian Blog
Gimara Hindi and Urdu Blog

Gimara Oy – Gimara Ltd
Y-tunnus – Business ID 2725775-4

info@gimaraoy

Creative Commons -lisenssi

Gimara Finnish, jonka tekijä on Gimara Oy, on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.
Perustuu teokseen osoitteessa www.gimara.fi.