Gimara Oy – Gimara Ltd

Kielikoulu – The Language School

TIETOJA – ABOUT

Gimara Oy on vuodesta 2015 alkaen toiminut online-kielikoulu, joka tarjoaa yksityishenkilöille joko täysin ilmaisia tai erittäin edullisia oppitunteja ja opetusvideoita viikottain Youtubessa ja Facebookissa (avoimella sivulla ja suljetussa jäsenryhmässä). Tunneista ilmoitetaan https://www.youtube.com/c/GimaraOy/community – sivulla ja sinne lähetetään aina kutsulinkki ennen oppitunteja. Youtube-oppitunneille voi tulla ilman rekisteröitymistä kuka vaan ja niitä vi katsella myös jälkikäteen. Tunnit ovat Zoomissa, Facebookissa tai Youtubessa. Täysin ilmaiset oppitunnit streamataan suoraan Youtubeen ja niihin voi osallistua Zoomissa tai Youtuben chatissa reaaliaikaisesti. Gimara tarjoaa jäsentetuja, esimerkiksi jos asiakas haluaa opiskella yki-testiin, hän valitsee Special-edun ja näkee enemmän videoita ja oman tasoisiaan oppitunteja Community-kanavalla. Yritys vastaa videoiden alla oleviin chattikysymyksiin päivittäin ja siellä ksyytäänkin usein erilaisia kielikysymyksiä.

YRITYKSILLE – TO COMPANIES

Gimara tarjoaa myös yrityksille räätälöityjä oppitunteja. Yritys on erikoistunut suomen kielen ammattialakohtaiseen mikro-oppimiseen työpaikalla. Aloja ovat olleet mm. hoitoala, IT-ala, logistiikka, metalli, kaivosala, puhdistuspalvelu, valmennus- ja koulutusalat. Jokaisen yrityksen tarpeet kartoitetaan yksilöllisesti ja koulutus toteutetaan yrityksen toiveiden mukaan, esimerkiksi 15 minuutin mikro-oppitunnit ruokatunnilla tai pidemmät sessiot iltapäivisin työaikana ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Oppitunnit eivät ole online-koulutuksena paikkaan sidoksissa.

OPPIKIRJA – STUDY BOOK:

Yrityksellä on myös opettajainkoulutuksia ja online-kauppa, jossa on myynnissä erittäin suosittu YKÄÄNKÖ VAI YKIINKÖ – OPPIKIRJA https://www.gimaraworld.com/fi/tuote/ykaanko-vai-ykiinko-hign-way-to-hill/, joka valmistaa yleisen kielitutkinnon puhumisen ja kirjoittamisen osakokeeseen, mutta jota voidaan käyttää myös yleisesti puhumisen harjoitteluun. Gimaran suomen kielen blogissa www.gimara.fi on suuri määrä ilmaista oppimateriaalia kielten eurooppalaisen viitekehyksen seitsemästä pääteemasta neljälle eri taitotasolle. Kaikki on vapaasti käytettävissä, kunhan mainitaan Gimara Oy tekijänä ja käytetään yrityksen logoa.